Безкоштовна доставка по Україні за 1-2 дні
Ваш кошик порожній!

Відгуки

Не забудь залишити відгук, це зробить нас щасливими.
Дуже класні і стильні і кісні джинси, які відповідають своїй ціні)
Альона
04 Жовтня, 2022
Відповісти
Альоно, раді, що ви знайшли свою пару minnim
Admin
Нарешті з'явився 32 розмір в цій моделі!! Дуже задоволена якістю, пошивом та тканиною. Єдиний мінус - 32' розмір є не у всіх моделях))
Мілана Гужко
27 Вересня, 2022
Відповісти
Мілано, дякуємо за ваш відгук :)
Admin
Вчора отримала куртку, вона неймовірна, пасує під усе, дуже стильна і універсальна. Якщо у вас в асортименті з'являться джинсові спідниці, я буду щаслива!)
Олександра
19 Вересня, 2022
Відповісти
Олександро, дякуємо за ваш відгук, будемо працювати над тим, щоб у майбутньому у нас було представлено більше моделей одягу з деніму :)
Admin
Классные джинсы, жаль, только что в моем городе нет шоурума, что бы померять. Жду шоурума в Черновцах!))
Софія
11 Вересня, 2022
Відповісти
Софіє, дякуємо за ваш відгук :)
Admin
Дійсно якісні джинси с хорошою посадкою. Колір яскравіше ніж на фото. Єдине питання: чому нема інших кольорів в розмірі W32L32 ? Невже це на стільки рідкий випадок?)
Альбіна
02 Вересня, 2022
Відповісти
Дякуємо, Альбіно, за ваш відгук :) Ми виготовляємо певні моделі джинсів у певних розмірах судячи з бажань клієнтів. Дякуємо, що висловили вашу думку, ми обов'язково приймемо це до уваги та у майбутньому намагатимемося розширити наш розмірний ряд.
Admin
Купую одяг тут вже другий раз, дуже задоволена якістю, чекаю ще на поповнення асортименту, щоб зібрати свій зимовий гардероб. Бажаю бренду процвітання та продовжуйте завжди робити такі гарні, а головне якісні, речі!!!
Олена Привітна
29 Серпня, 2022
Відповісти
Олено, дякуємо, що ви с нами :)
Admin
купую вже не вперше тут джинси) все подобається, класна якість та носяться довго. боялась замовляти, бо можуть погано сісти, але мені допомогли підібрати потрібний розмір, і все супер) не зважаючи на подіі в країні, доставили швидко, дякуємо новій пошті) в цілому, все сподобалось, хочу в майбутньому ще якісь нові джинси, тож чекаю на нові моделі))
Аліна
15 Серпня, 2022
Відповісти
Аліно, дякуємо за ваш відгук :)
Admin
Встигла купити шорти вже наприкінці літа, але я щаслива що знайшла такі що будуть з гарної тканини та добре сидіти. Єдиний мінус, це те що тканина достатньо щільна, та в чорних шортах у 35 градусів спеки може бути трохи жарко, але все одно я задоволена покупкою, дякую!!!
Ольга Гуц
14 Серпня, 2022
Відповісти
Ольго, дякуємо за ваш відгук, раді, що ви з нами :)
Admin
Я завжди дуже скептично ставилась до покупки джинс в інтернеті, адже для мене це така річ, яку обов’язково попередньо треба пощупати та поміряти. Проте випадково знайшла цей магазин і вирішила ризикнути. Це найкращі джинси, які у мене колись були! Якісний матеріал, розмір підібрали як на мене шитий. Одразу ж після отримання та примірки замовила такі ж світлого кольору! Раджу усім, це любов :)
Катя
02 Серпня, 2022
Відповісти
Катю, ми раді, що ви знайшли свою ідеальну пару! Дякуємо, що ви з нами :)
Admin
Я дуже рада що знайшла ці джинси. Сперше я міряла їх в шоурумі, але мого розміру не було в наявності, тому вирішила замовити. Все чудово підійшло, джинси сіли добре, бо мені допомогли підібрати розмір. Також доставили джинси також дуже швидко, через день після замовлення вони були вже в мене) А взагалі, джинси дуже стильні та зараз це саме ті трендові джинси, с якимось легким топом чи майкою в рубчик виглядає на мільйон, із цими прямими джинсами відчуваю себе прекрасно. Дякую, зробіть ще, будь ласка, такі ж тільки темні - чорні чи темно-сині на осінь!)
Олена Привітна
02 Серпня, 2022
Відповісти
Олено, дякуємо за ваш відгук, ми щасливі, що ви знайшли свою пару minnim :)
Admin
Я искала трендовые джинсы и нашла их, много где видела что-то похожее и везде не подходило, то плохо сидело, то ткань была дешевая и тут наткнулась на минним и не пожалела о своей покупке. Покупала во Львове в Open Store, хотелось бы что бы в будущем ваши джинсы можно было бы купить еще и в Ивано-Франковске - это будет мега удобно! Спасибо)
Злата
18 Липня, 2022
Відповісти
Злато, дякуємо за ваш відгук, раді що ви з нами :)
Admin
Купив ці шорти 14.07 і 16.07 вже отримав їх по пошті, порадувала швидкість доставки. А так, то ці шорти це класика, під все підходять і не треба нічого вигадувати, на наступне літо куплю ще другі іншого кольору))
Oleh Horovskiy
16 Липня, 2022
Відповісти
Олег, раді що ви з нами :)
Admin
Делала заказ через сайт, доставку сделали быстро, за что отдельное спасибо. Качество супер и размер подошёл идеально. Большое спасибо, буду заказывать ещё)
Джульетта
07 Липня, 2022
Відповісти
Джульєтто, дякуємо за ваш відгук :)
Admin
Це дуже якісний шкіряний рюкзак, єдине що, може бути не дуже зручним там де ці канати, але це справа звички
Олег
21 Червня, 2022
Відповісти
Олег, дякуємо за ваш відгук :)
Admin
Хороші шорти, в мене вже були такі самі але блакитні, я задоволена, сіли гарно - більше нічого казати)
Karina
19 Червня, 2022
Відповісти
Карино, дякуємо, що ви з нами :)
Admin
Качество супер, спасибо за классный украинский продукт!
Ирина
09 Червня, 2022
Відповісти
Ирина, рады, что вам все понравилось
Admin
Круті шорти, саме те що я шукала, сіли добре та я задоволена)
Elina
07 Червня, 2022
Відповісти
Еліно, дякуємо за ваш відгук :)
Admin
minnim - то один з моїх найулюбленіших українських брендів евер
Waria
30 Травня, 2022
Відповісти
Варю, дякуємо, що ви з нами :)
Admin
Нереально крутые шорты, подошли идеально!
Kamilla
21 Травня, 2022
Відповісти
Камилла, спасибо за отзыв :)
Admin
(bought via Etsy) This is the second purchase from this shop, and still I am impressed build quality. Nice, simple but functional design. Inside is place for laptop, documents, outside -- for water, umbrella etc. I bought it because I like the material from which it was made. International shipment takes little bit longer time (mainly because of my Polish Post...), but without issues, so do not worry if you thinking about it. Definitely recommend to buy.
Maciej
18 Травня, 2022
Відповісти
Maciej, thank you for your review, we really appreciate this :)
Admin
Онлайн курсы IT