Безкоштовна доставка по Україні за 1-2 дні
ua
Ваш кошик порожній!

Відгуки

Не забудь залишити відгук, це зробить нас щасливими.
(bought via Etsy) This is the second purchase from this shop, and still I am impressed build quality. Nice, simple but functional design. Inside is place for laptop, documents, outside -- for water, umbrella etc. I bought it because I like the material from which it was made. International shipment takes little bit longer time (mainly because of my Polish Post...), but without issues, so do not worry if you thinking about it. Definitely recommend to buy.
Maciej
18 Травня, 2022
Відповісти
Maciej, thank you for your review, we really appreciate this :)
Admin
Привіт, Отримала шорти: вони ідеальні
Ольга
16 Травня, 2022
Відповісти
Ольго, дякуємо, що ви з нами :)
Admin
Вчора придбала ваші шорти у магазині Всі Свої, дуже добре сіли)
Катерина
11 Травня, 2022
Відповісти
Дякуємо, Катерино, що ви з нами :)
Admin
Хороші шорти, на літо саме те
Іван Ваня
08 Травня, 2022
Відповісти
Дякуємо, Іване :)
Admin
Когда есть хорошие шорты - больше на лето ничего и не нужно, они не сковывают движений и сидят хорошо, доставили даже в такое непростое время очень быстро!
Александр
04 Травня, 2022
Відповісти
Александр, рады, что вы с нами :)
Admin
Дякую, гарні шорти та нормально сіли на мене, доставили теж порівняно швидко
Ілля
24 Квітня, 2022
Відповісти
Ілля, дякуємо за відгук :)
Admin
Класні джинси та сіли гарно. Мені допомогли вибрати розмір, я дуже вдячна. І швідко доставили навіть зараз під час війни)
Sonya
15 Квітня, 2022
Відповісти
Соню, дякуємо за відгук :)
Admin
Дуже якісні та прочні джинси, сіли на мене ідеально, дуже пишаюсь, що в Україні є такі бренди якісного одягу!
Мар'я
27 Березня, 2022
Відповісти
Мар'є, дякуємо, що ви з нами!
Admin
Купил жене эти джинсы, очень крутые и жена довольна, спасибо
Алексей
24 Лютого, 2022
Відповісти
Алексей, спасибо за отзыв)
Admin
Хорошие шорты, спасибо, хорошо сели, но сначала ошиблась с размером, по итогу все без проблем поменяли + бесплатная доставка
Катерина
08 Лютого, 2022
Відповісти
Катерино, дякуємо за відгук :)
Admin
Супер! Заказала джинсы и осталась довольна, очень приятная ткань, быстрая доставка - все на высоте!
Диана
01 Лютого, 2022
Відповісти
Диана, рады, что вы с нами)
Admin
Крутецкие джинсы!!! Это именно та классика из 90-х, отлично мне подошли, очень приятная ткань. Жду такие джинсы еще и в других цветах!)
Евгения
01 Лютого, 2022
Відповісти
Евгения, рады, что вы с нами :)
Admin
Классные трендовые джинсы, сидят хорошо - в общем я довольна
Емілія
30 Січня, 2022
Відповісти
Еміліє, дякуємо за відгук :)
Admin
На ОБ 92 см и ОТ 70 см заказала размер W28, сели отлично, как на модели, есть запас и в бёдрах и в талии на свободное облегание. Может кому-то это поможет определиться с размером. Ткань - плотный коттон. Выглядят джинсы супер, хотела себе именно такого насыщенного синего цвета. Мне очень импонирует философия бренда - slow fashion, теперь знаю где искать очередную пару джинс :)
Ірина
11 Січня, 2022
Відповісти
Ирина, спасибо, что вы с нами :)
Admin
Для мене завжди було складно обрати джинси, або у талії можна було дві людини помістити, або у стегнах. Усі походи по магазинах закінчувались моїми нервами та зіпсованим настроєм. Тому носила джинси до упору. І тут я потрапила на ваш бренд і псіханула, замовила одразу дві пари. Це щось неймовірне! Джинси відмінної якості, розмір ідеально підішов, колір, крій - все бездоганне! Пишаюсь такими українськими брендами! Успіхів вам!
Кристина
10 Січня, 2022
Відповісти
Кристино, дякуємо за ваш відгук :)
Admin
Добрий вечір! Отримала джинси,вони чудові,все ідеально підійшло.В гардеробі тільки ваші джинси,не вистачає ще світлої пари)))❤️Дякую вам
Иванчик Наталья
28 Листопада, 2022
Відповісти
Наталю, дякуємо за відгук :)
Admin
Купляв собі такі штани 08.06.2021. Вирішив підтримувати національного виробника. Виглядають гарно і носяться комфортно, але є проблемка з якістю. Десь місяць тому (через 4 місяці після покупки) штани почали вже рватись в 2х місцях (де задні кишені пришиваються до штанки). При чому я не ходив в цих джинсах кожен день. Тепер мені, чесно кажучи, не дуже хочеться купляти нові джинси лише на 4-5 місяців. Тому прохання до вас - по працюйте, будь ласка, над якістю.
Ігор
26 Листопада, 2022
Відповісти
Ігоре, дякуємо за зворотній зв'язок :)
Admin
Крутые джинсы, идеально на меня подошли, спасибо) +приятная скидка к Черной Пятнице
Маргарита
24 Листопада, 2022
Відповісти
Маргарито, дякуємо за відгук :)
Admin
Дуже круті та якісні джинси) співвідношення ціна-якість на висоті!)
Алена
22 Листопада, 2022
Відповісти
Дуже круті та якісні джинси) співвідношення ціна-якість на висоті!)
Алена
22 Листопада, 2022
Відповісти