Швидка доставка по Україна за 1-2 дні
Ваш кошик порожній!

Відгуки

Не забудь залишити відгук, це зробить нас щасливими.
Суперські джинси, було б класно, якщо б вони ще були із необробленим краєм, як інші ваші джинси. Але сіли класно, підібрали розмір швидко, я задоволена)
Jenia
01 Лютого, 2023
Відповісти
Дякуємо за ваш відгук :)
Admin
Yeeah, that’s trendy jeans was my dream. Thanx ukrainian manufacturers to making such great things. Fast delivery to US and the great quality is what I looked for, have a great day, hugs and kisses!
Kaisie T.
30 Січня, 2023
Відповісти
Kaisie, thank you for your review :)
Admin
Manufactured perfectly, reminds me how looked Levis decade ago, when they cared about quality. No problems with delivery (to Poland) if somebody is afraid of it. Strongly recommended!. BTW 14 oz. fabric is little heavier than popular 11 oz. but not too much. Looks like they will be very durable. Notes for other Internet buyers: if you normally wear cotton (twill) chino pants I recommend buy little longer. E.g I wear 36/31 (regular or tapered) chino, and these jeans in 36/32 size fits ideally.
Maciej
27 Січня, 2023
Відповісти
Thank you for your review, Maciej. We appreciate that you are with us :)
Admin
Ціни скажені :/ З такими цінами попробуй підтримай українського виробника :( Чим вони кращі за Levi’s чи навіть Colin’s?
i.f.
17 Січня, 2023
Відповісти
На жаль ви не вказали ім'я, але всеж відповімо. Ціна походить з наших витрат і відповідальності за якість джинсів, які ви будете носити мінімум 8 сезонів. Ми працюємо з найкращими джинсовими українськими виробництвами і закуповуємо тканину на найкращих фабриках деніму в світі. За рахунок якісного деніму 14 унцій та 100% бавовни джинси не втрачають форми та не витягуються. А обробка джинсів відбувається зі спеціальним камінням та ензимами за технологією StoneWash, за допомогою якої, ми досягаємо вінтажних відтінків. Як адепти slow fashion ми вважаємо, що одягу має бути менше, але він має бути кращої якості. Ви порівнюєте бренди за ціною, але наша собівартість більша, ніж роздрібна ціна деяких джинсів у Colin's. Тому що ми відповідальні за якість. Радимо вам спробувати джинси, які ви носитимете роками й отримуватимете від них задоволення.
Admin
То пожежа, дуже класні джинси
Lilia G
17 Січня, 2023
Відповісти
Ліліє, дякуємо за ваш відгук :)
Admin
Добрий день у розмірній сітці вказано дві довжини L30 i L32. А при купівлі довжину обрати не можна. То за якою довжиною джинси можна придбати?
Марія
12 Січня, 2023
Відповісти
Добрий день, Маріє) Джинси Palazzo Light Drop 21' представлені в одній довжині, по розмірній сітці можете орієнтуватись на 32' довжину - це і є актуальна довжина джинсів. Дякуємо, що написали :)
Admin
Доброго дня. Чим відрізняються palazzo від palazzo drop 21’?
Марія
10 Січня, 2023
Відповісти
Доброго дня, Маріє) Джинси Palazzo Drop 21` - це колекція 2021 року, а основні наші джинси Palazzo - це нова колекція 2023 року з кращого деніму, з трохи іншою розмірною сіткою :)
Admin
розмір джинсів підійшов ідеально, дякую за гарний товар і чудовий сервіс, буду носити із задоволенням
Максим
08 Січня, 2023
Відповісти
Максиме, раді, що вам усе підійшло :)
Admin
Дуже класні джинси! Мені допомогли підібрати ту модель, яка підійде під мій зріст та параметри, дуже оперативно відповідали та зробили відправлення. Сервіс, джинси, пакування - все на висоті!) обов’язково повернусь до вас, коли ще з’являться моделі на маленький зріст)
Елена
06 Січня, 2023
Відповісти
Елена, так приемное читати відгук. Ми раді, що ви знайшли свою пару джинсів. Будемо в майбутньому більше звертати увагу на різні довжини джинсів. Дякуємо, що ви з нами
Admin
Я забрала джинси, вони неймовірні, дуже класно усвідомлювати, що це український бренд, якість на вищому рівні, це не остання моя покупка однозначно
Лєра
26 Грудня, 2022
Відповісти
Лєра, ми щасливі, що ви знайшли свою пару джинсів minnim Дякуємо, що написали. Неймовірно приємно
Admin
Джинси - бомба!!!
Катерина
21 Грудня, 2022
Відповісти
Катерино, раді, що вам все сподобалось :)
Admin
Жаль, что только в этой модели мом есть 32 размер, сели отлично. Жду появления серых мом в 32 размере)
Masha
08 Грудня, 2022
Відповісти
Маша, рады, что вам подошли наши джинсы)
Admin
Ваші джинси - то любов) Це мої другі джинси від міннім, перші брала палаццо. Все ідеально, замовила розмір, але він не підійшлов, та мені все швидко поміняли. Ще й доставка безкоштовна, як приємний бонус))
Альона Артеменко
05 Грудня, 2022
Відповісти
Альоно, дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви з нами :)
Admin
Отличные джинсы на каждый день. Немного коротковаты на мой рост (196), но в целом все классно, носить можно
Сергій Темін
30 Листопада, 2022
Відповісти
Сергію, дякуємо за відгук)
Admin
Really good quality bag - both the leather and the zip and clips etc. so it feels like it will last really well. Looks really good and the minnim logo looks really good and high end. Thanks, I love it!!
Frances Dawes
22 Листопада, 2022
Відповісти
Thank you for your feedback, it`s important for us :)
Admin
I'm very happy with my purchase. The denim is thick and resistant, yet comfortable. The cut is nice and the colour (black) is rich and doesn't look like it's going to bleed in the wash. So, yes, I'm completely satisfied and will probably come back for more in the future. Delivery in the EU was quick and the trousers were packaged with care. I can't recommend this shop enough.
Louise Fournier
08 Листопада, 2022
Відповісти
Thank you for your feedback, Louise :)
Admin
джинси на осінь - саме те що треба!)
Анастасіям Фуцик
07 Листопада, 2022
Відповісти
Анастасіє, раді що ви з нами :)
Admin
Amazing! Хорошо, что появилась международная доставка, в Штаты пришли за две с половиной недели, в будущем еще шорты себе закажу!
Tetiana
31 Жовтня, 2022
Відповісти
Тетяно, дякуємо за ваш відгук :)
Admin
Я сьогодні отримала свої minnim, вони чудові! Вони найкращі! І якість найвища! Дякую! PS. І дякую за вашу клієнтоорієнтовність! Цьом!)
Олена
26 Жовтня, 2022
Відповісти
Олено, раді, що вам все сподобалось :)
Admin
Дуже класні і стильні і кісні джинси, які відповідають своїй ціні)
Альона
04 Жовтня, 2022
Відповісти
Альоно, раді, що ви знайшли свою пару minnim
Admin