Безкоштовна доставка по Україні за 1-2 дні
ua
Ваш кошик порожній!

Відгуки

Не забудь залишити відгук, це зробить нас щасливими.
Крутые джинсы, идеально на меня подошли, спасибо) +приятная скидка к Черной Пятнице
Маргарита
24 Листопада, 2021
Відповісти
Маргарито, дякуємо за відгук :)
Admin
Дуже круті та якісні джинси) співвідношення ціна-якість на висоті!)
Алена
22 Листопада, 2021
Відповісти
Дуже круті та якісні джинси) співвідношення ціна-якість на висоті!)
Алена
22 Листопада, 2021
Відповісти
Я замовила ці джинси на минулому тижні, дуже сподобався відтінок, але я боялась не вгадати із довжиною, взяла ті що коротші, та сіли добре, по довжині нормальні, швидка доставка (до Львова їхали 2 дні)
Альона
10 Листопада, 2021
Відповісти
Альоно, дякуємо за відгук :)
Admin
Понравились джинсы, очень круто что есть длина на разный рост. Я высокая и мне обычно тяжело подобрать такие джинсы что бы были не короткими, а тут все получилось и я довольна , спасибо))
Ангелина
03 Листопада, 2021
Відповісти
Ангелина, рады, что вам все подошло)
Admin
Жаль, что не делаете мужские джинсы, заказал эти, все как обычно супер. Раньше у вас уже заказывал шорты
Олег
26 Жовтня, 2021
Відповісти
Олег, спасибо за отзыв :)
Admin
В мене вже були такі джинси, замовила ще одні та вони відрізняються, цей новий колір набагато краще, дякую, я задоволена на всі 100%
Христина
24 Жовтня, 2021
Відповісти
Христино, дякуємо за відгук :)
Admin
Наконец-то снова в наличии эти джинсы. я их очень ждала, заказала и все идеально подошло. То что я хотела!
Катерина
11 Жовтня, 2021
Відповісти
Катерина, спасибо что вы с нами :)
Admin
Джинсы хорошие качественные, но неплохо было бы что бы они были чуток длиннее , так бы было комфортнее
Катя Нестерова
29 Вересня, 2021
Відповісти
Катя, спасибо за отзыв, учтем ваши пожелания :)
Admin
Класні джинси, це те що я хотіла, а також швидка доставка - це плюс
Олена Довбня
21 Вересня, 2021
Відповісти
Олено, дякуємо за відгук :)
Admin
Купила эти джинсы не меряя, боялась, но все очень хорошо село, зря только переживала. Немного велики в талии но с поясом - это то что нужно
Катя
15 Вересня, 2021
Відповісти
Катю, дякуємо за відгук :)
Admin
Шорти супер. Спочатку взяв собі блакитні, а тепер ще й сірі - все супер, тканина супер.
Павло
13 Вересня, 2021
Відповісти
Павло, дякуємо за відгук
Admin
Гарні джинси,колір,посадка та як для мене ,ідеальна довжина. Відчуваю,як мінімум потрібно взяти ще світлу пару,джинсів забагато не буває)) Також хочу відмітити прекрасний сервіс,без проблем поміняли ,швидко доставили ще і безкоштовно.Це дуже приємно,процвітання вам!
Наталія
06 Серпня, 2021
Відповісти
Наталіє, дякуємо за відгук :)
Admin
Чудові шорти,посадка та якість,я дуже задоволена!
Наталія
06 Серпня, 2021
Відповісти
Наталіє, раді, що вам все підійшло)
Admin
Классные шорты, покупаю уже вторые
Сергей
01 Серпня, 2021
Відповісти
Сергію, дякуємо за відгук :)
Admin
Купила вже на осінь джинси, вже не перший раз купляю саме тут, гарна якість, також ще шорти собі наміряла :)
Єлизавета
27 Липня, 2021
Відповісти
Єлизавето, дякуємо за відгук :)
Admin
Покупала эти джинсы в шоуруме в Днепре, не знала что есть сайт, теперь буду заказывать онлайн)
Альбина
12 Липня, 2021
Відповісти
Альбина, рады, что вы с нами)
Admin
Хорошие шорты, хорошо сели и быстро доставили
Тарас
07 Липня, 2021
Відповісти
Тарас, спасибо за отзыв)
Admin
Боялась заказывать, но рискнула и в принципе сели хорошо, в талии великоваты, но с поясом все отлично. И плюс - бесплатная доставка, спасибо)
Ева
01 Липня, 2021
Відповісти
Єво, раді, що вам шорти підійшли)
Admin
Замовляв шорти вдруге, все добре підійшло
Александр
29 Червня, 2021
Відповісти
Олександре, дякуємо за відгук)
Admin